dissabte, 20 d’octubre del 2007

Snapzilla

Snapzilla, és una interessant eina que ens permet des de dins SL , capturar imatges i enviar-les via e-mail de manera gratuïta , sense sortir de SL amb un sol clic, al portal de Snapzilla, per tal d'anar ampliant un àlbum personal de fotos.

El procés a seguir és el següent:
  1. Donar-se d'alta al portal . Aneu a la pàgina de registre.

2.- Un cop registrat haureu de validar el vostre avatar. Per això entreu dins de Second Life, i feu una captura de imatge, per això cliqueu CTRL-SHIFT-S o aneu al Menú Archivo | Tirar Foto Instantanea i escolliu l'opció "Enviar una tarjeta" :


A continuació ens apareixerà la finestra amb el formulari per enviar via e-mail des del mateix programa del SL la foto capturada. Heu d'indicar com a destinatari l'email de Snapzilla "pics@slpics.com" i després el Asunto ( Títol de la imatge) i Mensaje (Descripció/explicació)



3.- En el Snapzilla es guardaran les imatges que podeu organitzar en àlbums si voleu. Per accedir al vostre album l'adreça és http://www.sluniverse.com/pics/Default.aspx?Name=nom+cognom del avatar .

Exemple :
http://www.sluniverse.com/pics/Default.aspx?Name=Renzo+Amat


4.- Si teniu blog, podeu tenir unes miniatures actualitzades del vostre o d'altres àlbums, per això aneu a la pàgina Panel Wizard i obtindreu un codi HTML que heu d'inserir en el vostre blog o web, com aquest :








Etiquetatge: Sindicació Del.icio.us
, , , , ,

,

,
,