dijous, 20 de març del 2008

Generació d'animacions amb QAVIMATOR

Sovint ens plantegem com poder aconseguir moviments personalitzats de l'avatar, com sol passar sempre si disposem de les eines adequades la tasca és més fàcil. Per aquesta ocasió l'eina que he trobat es diu QAvimator.

Passos a seguir per generar un moviment propi de l'avatar:

  1. Descarregar el programa QAvimator que és gratuït ( Cliqueu aquí )
  2. Instal.lar l'aplicació
  3. Executar . Podeu veure el vídeo de mostra ( Cliqueu aquí)
  4. A partir de les explicacions del vídeo podeu crear una animació bàsica. L'èxit i la gràcia del resultat com sempre resta a les habilitats de l'artista. ( En el meu cas és evident que em cal millorar molt !!!) :


5.- Recordeu que el sistema bàsic consisteix en desplaçar la barra a un punt i desprès generar tots els moviments que volem fer fins aquest punt, tornar a desplaçar la barra de desplaçament i així successivament.

6.- Un cop fets els moviments podeu veure com queda clicant a la icona de la imatge de Quicktime que teniu en la part inferior de la finestra al final de la barra de desplaçament.

7.- Per transferir l'animació a Second Life primer haurem de gravar en format BVH, des del Menú File | Save As



8.- Un cop gravat anirem a SL i des del Menú Archivo | Enviar animación (L$10)


9.- Un cop seleccionat "enviar animació", ens apareixerà la finestra de configuració de l'animació, que podem omplir seguint les orientacions de la wiki del programa


10.- Finalment un cop cliquem sobre "Enviar (L$10) " ens descontaran els lindens i es transferira el fitxer fina a SL i podrem fer servir.

Etiquetatge:

Sindicació Del.icio.us , , , , , , , , ,

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.